Evelien-is-een-prinses-in-de-keuken

Evelien is een prinses in de keuken

Evelien kreeg haar eerste kookboek cadeau op haar elfde en is sindsdien niet meer achter de potten weg te slaan. Ook liefhebber van een culinair experimentje?


Evelien Rutten (39) wil ooit een familierestaurant leiden, waar al haar geliefden elke dag komen eten. Ze is getrouwd en heeft een dochter Hera (3).

“Op m’n elfde kreeg ik een koekjeskookboek cadeau. Een eerste poging om zandkoekjes te maken mislukte, maar met een koppige verbetenheid zette ik door. Mijn moeder keek glimlachend toe hoe ik weekend na weekend de keuken op z’n kop zette. De koekjes lukten alsmaar beter en zo ontstond een ware passie voor koken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ik studeerde journalistiek en kwam terecht bij Flair als culinair redactrice. Al snel werd mijn expertise ook ingeroepen door andere bladen. Ik geef ook kookles, schrijf een kookblog en volg een opleiding tot kok.”

Koken & eten experte
Evelien

Lees alle blogs van Evelien

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador