Gepocheerde eieren: tips en recepten

Gepocheerde eieren: tips en recepten

Ze smaken overheerlijk, zien er geweldig uit en zijn niet moeilijk te maken: gepocheerde eieren! Met onze tips en eenvoudige recepten heb je gegarandeerd succes.


Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen:

  1. Breng water aan het koken in een steelpan.
  2. Voeg een scheutje azijn toe – dan lekt het eiwit niet uit het vormpje. Gebruik een lichte azijn zodat het ei niet verkleurt.
  3. Plaats wat huishoudfolie in een kopje, borstel lichtjes met olie en plaats er een vers ei in. Sluit de folie door de uiteinden samen te draaien zodat je een zakje krijgt.
  4. Zet het vuur lager – het water hoort enkel te sudderen.
  5. Plaats het ei in het zakje voorzichtig in het water en laat 4 minuten koken.
  6. Haal het zakje uit het water met een schuimspaan.
  7. Open het zakje en klaar!
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ontdek ook deze recepten met gepocheerde eitjes

  1. Oeuf meurette
  2. Tomaat en asperge salade met gepocheerde eieren
  3. Gepocheerde eieren met kappertjes, ansjovis
  4. Gepocheerde eieren in tomatensaus
  5. Eggs Benedict

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina