Halloween dessert: een simpel recept

Halloween dessert: een simpel recept

We zijn allen op zoek naar een origineel dessertrecept om Halloween te volmaken. Ontdek hier hoe je een gemakkelijk Halloween dessert maakt!


Nog geen idee welke dessertjes perfect gepast zijn om Halloween te vieren? Zin in meer brengt een zeer eenvoudig – en vooral thematisch! – recept dat Halloween dat tikkeltje griezeliger zal maken dit jaar. Terwijl de kinderen zich bezig houden met enkele toffe Halloweenspelletjes kunnen wij, met een lekker Halloweendrankje in de hand, beginnen aan het Halloween dessert!

Dessert voor Halloween: de ingrediënten

  • 1 grote appel
  • pindakaas of rode jam
  • mini marshmallows of stukjes amandel
Bonux 1
Bonux
(102)

Proper, fris en betaalbaar.

Ontdek nu!

Dessert voor Halloween: de bereiding

Het klokhuis uit de appel snijden en de appel in 4 verdelen. Een schijfje uit elk van de vier delen snijden, en ervoor zorgen dat dit schijfje de vorm heeft van een mond. De appel goed drogen met keukenpapier en wat pindakaas in de mond smeren.

De mini marshmallows in het midden snijden en ze in de pindakaas plaatsen zodat ze tanden vormen. Ons dessert voor Halloween neemt stilaan vorm!

Rode confituur kan ook gebruikt worden in plaats van pindakaas. Door het wat te laten uit lopen aan de mondhoeken, kan het Halloween dessert extra griezelig maken omdat het dan op bloed lijkt. Bij gebruik van rode confituur, stukjes amandel gebruiken die de rol van tanden vervullen. Op het einde van de avond kunnen we nog gauw de vaat aanpakken met een efficiënt afwasmiddel!

Hebben jullie leuke ideeën om een heerlijk Halloween dessert te maken? Deel ze hier!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Ziet er super leuk uit ga ik zeker maken met mijn kindjes

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador