Halloween dessert: een simpel recept

Halloween dessert: een simpel recept

We zijn allen op zoek naar een origineel dessertrecept om Halloween te volmaken. Ontdek hier hoe je een gemakkelijk Halloween dessert maakt!


Nog geen idee welke dessertjes perfect gepast zijn om Halloween te vieren? Zin in meer brengt een zeer eenvoudig – en vooral thematisch! – recept dat Halloween dat tikkeltje griezeliger zal maken dit jaar. Terwijl de kinderen zich bezig houden met enkele toffe Halloweenspelletjes kunnen wij, met een lekker Halloweendrankje in de hand, beginnen aan het Halloween dessert!

Dessert voor Halloween: de ingrediënten

  • 1 grote appel
  • pindakaas of rode jam
  • mini marshmallows of stukjes amandel

Dessert voor Halloween: de bereiding

Het klokhuis uit de appel snijden en de appel in 4 verdelen. Een schijfje uit elk van de vier delen snijden, en ervoor zorgen dat dit schijfje de vorm heeft van een mond. De appel goed drogen met keukenpapier en wat pindakaas in de mond smeren.

De mini marshmallows in het midden snijden en ze in de pindakaas plaatsen zodat ze tanden vormen. Ons dessert voor Halloween neemt stilaan vorm!

Rode confituur kan ook gebruikt worden in plaats van pindakaas. Door het wat te laten uit lopen aan de mondhoeken, kan het Halloween dessert extra griezelig maken omdat het dan op bloed lijkt. Bij gebruik van rode confituur, stukjes amandel gebruiken die de rol van tanden vervullen. Op het einde van de avond kunnen we nog gauw de vaat aanpakken met een efficiënt afwasmiddel!

Hebben jullie leuke ideeën om een heerlijk Halloween dessert te maken? Deel ze hier!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Miekebrabant

Miekebrabant

gemeld

Ziet er super leuk uit ga ik zeker maken met mijn kindjes

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Advocaatmousse met peer

Advocaatmousse met peer

Advocaatmousse met peer

Geschreven door ElineR een lid van Zin in meer,28 december 2015

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow