Halloween drankjes: stel je eigen cocktail samen

Halloween drankjes: stel je eigen cocktail samen

Hoezo? Indruk maken op de gasten door een lekker, origineel en dampende Halloween cocktail voor te schotelen? We ontdekken hier hoe dat moet.


Halloween is zeker geen feest dat enkel bestemd is voor de allerjongsten. Ook volwassenen kunnen veel pret beleven tijdens Halloween. Wie vindt het immers niet leuk om een avondje in de huid van iemand anders te kruipen, en simpelweg plezier hebben? Het is de perfecte kans om even een griezelig menu uit te proberen, of een paar enge hapjes te maken. En wat met de Halloween drankjes? Laat ons in dit artikel ontdekken hoe we dat aanpakken!

Halloween cocktail: de benodigdheden

  • 125 ml glas sinaasappellimonade
  • 250 ml sinaasappelsap
  • 45 ml sinaasappellikeur
  • 90 ml zwarte vodka
  • 2 zwart-witte pepermunt sticks
  • 2 gummywormen

Halloween cocktail: hoe ga ik te werk?

1. Mix in een kan of maatbeker, de sinaasappellikeur, - frisdrank en het sap.

Dreft Platinum Vaatwastabletten
Dreft All in One Original
(32)

Reinigt aangekoekt vet in 1 keer

Ontdek nu!

2. Verdeel het mengsel over twee martiniglazen.

3. Een lepel ondersteboven houden– met de bolle kant naar boven – boven het eerste glas. Giet langzaam de zwarte wodka over de lepel en laat het nu in de oranje massa druppelen. Er zal een soort misteffect ontstaan in het glas dat onze Halloween drankjes dat griezelige kantje zal geven.

4. Herhaal deze handeling bij het tweede glas en versier ze beiden met een zwart-witte pepermunt stick. Laat ook de gummywormen aan de rand van het glas bengelen. Als we te maken hebben met wat extra afwas, hebben we steeds een goed afwasmiddel bij de hand!

Hebben jullie al suggesties voor leuke en enge Halloween drankjes? Laat het ons zeker weten!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador