Halloween hapjes: een eenvoudig recept

Halloween hapjes: een eenvoudig recept

Op zoek naar enkele ideeën om een geslaagd Halloween aperitiefje te organiseren? Lees hier verder voor een heerlijk én thematisch recept op basis van kaas!


Er bestaan talrijke Halloween recepten, die gepaard gaan met heerlijke hapjes om een geslaagd Halloween aperitief te organiseren! Het recept in dit artikel is niet alleen eenvoudig, het garandeert bovendien koude rillingen voor de hele familie! Laat ons dus even het recept doornemen en eventueel ook andere recepten ontdekken, zoals de Halloween hapjes!.

Het Halloween aperitief: de ingrediënten

  • 2 x 200 g zachte roomkaas
  • 200 g geraspte kaas
  • 1 fijn gehakte lente ui
  • ¼ fijn gesneden rode paprika
  • 2 eetlepels salsa (medium tot pittig)
  • Tortilla chips
Bestel je gratis doseersysteem

Bestel je gratis doseersysteem

Je kan hier een gratis doseersysteem bestellen. Slechts één bestelling per jaar.

Staaltje geselecteerd
Kies dit staaltje niet
Staaltje al besteld

Het Halloween aperitief: de voorbereiding

De zachte roomkaas en de geraspte kaas in een kom doen, en het geheel goed mixen. 2. De salsa, paprika en lente ui door het mengel roeren. Het Halloween aperitief kan pikanter gemaakt worden door wat extra salsa toe te voegen. 3. Het mengel in vershoudfolie wikkelen en minimum 1 uur in de koelkast plaatsen. 4. Na (minstens) een uur, een bol vormen met het mengsel. De vershoudfolie verwijderen, en verticale groeven maken als ware de bol een pompoen. Rol het door de resterende kaas. 5.De tortilla chips in kleine driehoekjes breken om ogen, neus en mond te vormen. 6. Als er nog een lente ui over is, kan de steel gebruikt worden om bovenop de kaasbol te plaatsen. 7. Het Halloween aperitief is nu klaar! Laat ons uiteraard een goede vlekverwijderaar in huis hebben, als we vlekken zouden maken!

Om een geslaagd Halloween aperitief te organiseren, zijn er zo veel mogelijk ideeën nodig. Aarzel dus niet om ze te delen!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador