Halloween hapjes: een eenvoudig recept

Halloween hapjes: een eenvoudig recept

Op zoek naar enkele ideeën om een geslaagd Halloween aperitiefje te organiseren? Lees hier verder voor een heerlijk én thematisch recept op basis van kaas!


Er bestaan talrijke Halloween recepten, die gepaard gaan met heerlijke hapjes om een geslaagd Halloween aperitief te organiseren! Het recept in dit artikel is niet alleen eenvoudig, het garandeert bovendien koude rillingen voor de hele familie! Laat ons dus even het recept doornemen en eventueel ook andere recepten ontdekken, zoals de Halloween hapjes!.

Het Halloween aperitief: de ingrediënten

  • 2 x 200 g zachte roomkaas
  • 200 g geraspte kaas
  • 1 fijn gehakte lente ui
  • ¼ fijn gesneden rode paprika
  • 2 eetlepels salsa (medium tot pittig)
  • Tortilla chips

Het Halloween aperitief: de voorbereiding

De zachte roomkaas en de geraspte kaas in een kom doen, en het geheel goed mixen. 2. De salsa, paprika en lente ui door het mengel roeren. Het Halloween aperitief kan pikanter gemaakt worden door wat extra salsa toe te voegen. 3. Het mengel in vershoudfolie wikkelen en minimum 1 uur in de koelkast plaatsen. 4. Na (minstens) een uur, een bol vormen met het mengsel. De vershoudfolie verwijderen, en verticale groeven maken als ware de bol een pompoen. Rol het door de resterende kaas. 5.De tortilla chips in kleine driehoekjes breken om ogen, neus en mond te vormen. 6. Als er nog een lente ui over is, kan de steel gebruikt worden om bovenop de kaasbol te plaatsen. 7. Het Halloween aperitief is nu klaar! Laat ons uiteraard een goede vlekverwijderaar in huis hebben, als we vlekken zouden maken!

Om een geslaagd Halloween aperitief te organiseren, zijn er zo veel mogelijk ideeën nodig. Aarzel dus niet om ze te delen!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Desserts voor Halloween met deze snel klaar recepten

Desserts voor Halloween met deze snel klaar recepten

Desserts voor Halloween
5

Zodra Halloween nadert, schiet iedereen in actie! Het huis klaarmaken, de kostuums vinden(voor jezelf en de kinderen), huisgemaakte snoepjes maken voor je eigen kinderen en om uit te delen… En natuurlijk, de pompoenen versieren. Je weet niet waar je het eerst moet beginnen! Gelukkig vind je bij Zin in Meer het recept van een Halloweendrankje en ideeën voor Halloweenhapjes! Recepten van toetjes voor Halloween? Ja, maar snel klaar alsjeblief!

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow