Kabeljauw Millefeuilles

Kabeljauw Millefeuilles

Kabeljauw Millefeuilles (90’)

Nodig voor 4 personen:

  • 250 g spaghetti
  • 2 aubergines
  • 2 rode en 2 groene paprika’s
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 1 kg kabeljauw
  • 2 sjalotten
  • 2 dl slagroom
  • 2 teentjes look
  • een handvol veldsla, spinazie en peterselie
  • olijfolie
  • azijn
  • zout
  • 8 kerstomaatjes
  • enkele blaadjes kervel
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding:
Rooster de aubergines, paprika’s, ui en tomaten met een beetje olie en zout in een op 175 °C voorverwarmde oven. Pel de geroosterde groenten en haal de zaadjes eruit. Schil de sjalotten en de look, hak ze fijn en fruit ze aan in wat olie. Voeg de schoongemaakte en versneden vis toe, sauteer alles en giet de room erover. Laat enkele minuten koken en haal van het vuur. Snij de groenten in reepjes en breng ze op smaak met olie en zout. Wrijf enkele takken peterselie fijn in olijfolie en meng ze door de gekookte spaghetti. Blancheer de kerstomaatjes enkele seconden in kokend water en pel ze. Schik de groenten en vis laag om laag in ringvormpjes en laat de millefeuilles koelkastkoud worden. Stort de vormen op de borden. Versier met een kerstomaatje en een takje kervel. Serveer met veldsla, spinazie en spaghetti.

Spaartip
In plaats van de paprika’s te roosteren, kan je ze makkelijk schillen met een dunschiller of kaasschaaf. Dat scheelt weer gas of elektriciteit.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador