Koekjes inpakken om ze goed te bewaren en op originele manier te presenteren

Koekjes inpakken om ze goed te bewaren en op originele manier te presenteren

Zin in een originele verpakking voor je zelfgemaakte koekjes? Dit zijn 6 verschillende manieren om koekjes mooi te presenteren in een originele cadeauverpakking!


Koekjes zijn altijd een fijne attentie en geschikt als klein cadeautje. Maar zodra je aan de verpakking denkt wordt het moeilijker. Geen denken aan een ordinaire plastic doos, vooral niet als je ze cadeau wilt doen! Het bewaren van koekjes is ook belangrijk, maar niet ten koste van de esthetiek! Ontdek 5 elegante en originele tips voor het verpakken van koekjes om ze cadeau te doen. Zin in meer inspiratie? Ontdek dan ook onze ideetjes voor cadeauverpakking en onze suggesties voor gezellige Ideas for an unforgetable christmaskerstactiviteiten.

5 ideeën om je koekjes op originele manier te verpakken

Voilà, je bent klaar met koekjes bakken, je hebt het aanrecht in een handomdraai schoongemaakt met je favoriete schoonmaakproduct voor de keuken en je bent klaar voor het inpakken van je krokante creaties! Voor het inpakken ben je op zoek naar iets moois… maar ook iets dat voor een goede bewaring van je koekjes kan zorgen. Want niemand wil harde, of juist helemaal zacht geworden koekjes aanbieden! Daarom stellen wij je 5 manieren voor waarmee je de koekjes mooi kunt verpakken en vers houden, terwijl je ook nog eens een mooi, origineel pakje kunt offreren.

Keukenhanddoeken:

Dit is een eenvoudige en doeltreffende manier als je niets anders ter beschikking hebt. Doe je koekjes gewoon in een plastic zakje dat je dicht kunt maken en wikkel dat in een mooie (propere) keukenhanddoek. Werk het af met een mooie strik.

Glazen bokaal:

De klassieker met een vintage look die nooit uit de mode geraakt: de bokaal met koekjes! Voor een persoonlijke toets kun je het deksel versieren met stof of natuurlijke vezels (raffia of gekleurde touwtjes). Hang er ook een klein label aan met de ingrediënten of met een woordje voor degene aan wie je de koekjes schenkt! Je kunt je labels zelfs in originele vormpjes knippen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De snoepjesverpakking:

Cellofaan hoeft er niet lelijk uit te zien! Niet alleen kan het je koekjes goed vers houden, je kunt ze er ook als aparte creaties mee presenteren. Transparante film laat de kleur en de vorm tot hun recht komen. Snijd vrij grote stukken cellofaan af, waar je een klein stapeltje koekjes in rolt zodat het cellofaan aan beide kanten uitsteekt en bind de twee uiteinden dan in een strikje samen, zoals je zou doen met een gigantisch snoepje.

De koekjesdoos: .

Er bestaan heel mooie kleine metalen doosjes die perfect geschikt zijn voor het verpakken van je koekjes. Leg een stukje keukenrol of boterhampapier op de bodem van de doos, dat is alles. Maak het helemaal af met een mooi lint rond de doos en klaar is je verpakking voor koekjes.

Enveloppen:.

Mooie enveloppen zijn ook een goed idee voor het verpakken van je koekjes. Stop je koekjes eerst in een afsluitbare plastic verpakking en versier de enveloppen met persoonlijke labels en tekeningen of stickers: je zou er de kinderen dieren kunnen laten op tekenen of ze met een abstract motief kleuren. Slim!

En jij, hoe verpak jij je koekjes?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

ekojs

ekojs

gemeld

Ik proef ze meestal al tijdens en na het maken, dus weinig over om te verpakken hier, zal deze mooie,ideetjes toch eens moeten uitproberen!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie