Kruidenpannenkoeken

Pannenkoeken recept: Kruidenpannenkoeken

Pannenkoeken maken kan (bijna) iedereen. Tijd dus om zelf eens uit te pakken met een ander soort pannenkoeken. Deze pannenkoeken met kruiden of 'groenkoeken' zijn een lust voor het oog en een originele lekkernij.


Pannenkoeken met kruiden: nodig voor 4 personen

  • 1 flink handvol paardenbloemenblad
  • 1 handvol viooltjes- en speenkruidbladeren
  • 1 takje kattekruid
  • 4 blaadjes salie
  • 6 dl melk
  • 2 eieren
  • 400 g bloem
  • zonnebloemolie
  • peper en zout
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding
Maak een pannenkoekenbeslag met de melk, eieren en bloem. Roer de fijngesneden kruiden erdoor. Bak er dunne pannenkoeken van en serveer die met plattekaas waar je zelf bieslook en peterselie doorroert en op smaak brengt met peper en zout.

Tip: deze pannenkoeken zijn ook lekker koud en kan je meenemen naar school of het werk. Doe de plattekaas dan wel in een apart potje.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer