Let's picknick: de favoriete plekjes van de Zin in meer-experten

Let's picknick: de favoriete plekjes van de Zin in meer-experten

Picknicken is lekker low-budget, en met een beetje geluk zelfs onvergetelijk. Benieuwd naar het favoriete plekje van onze Zin in meer-experten?


Zin in meer-experte Manon:

"De openluchtspeeltuin van Bokrijk! Megagroot, gratis en een paradijs voor kids. Terwijl de kleintjes spelen, genieten mama en papa op een dekentje van een fris glas witte wijn. Meer heeft een mens niet nodig!"

Zin in meer-experte Kristel:

"De Averegten in Heist-op-den-Berg, een provinciaal groendomein van honderd hectare. Je kunt er kampen bouwen in de bossen, voetballen of picknicken op de speelweides, eendjes voederen, everzwijnen in de modder zien rollen... Of je gewoon laten overweldigen door al dat groen."

Zin in meer-experte Hilde:

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

"Ik ben echt geen picknickmens... Telt 'mijn eigen tuin' ook? Geen gesleur, alles bij de hand, je eigen muziek - of gewoon een beetje stilte... En vooral: je eigen dresscode. Bloot, bloter, blootst! Da's puur relaxen."

Zin in meer-experte Evelien:

"De coolste plek in Antwerpen is Park Spoor Noord. Het park is nog maar drie jaar oud en nu al een onmisbare zomerplek voor studenten, hippe twintigers en gezinnen met kinderen. Je kunt trouwens een lekkere picknickmand bestellen in Eetcafé De Caravan, het eethuisje tegenover het park."

Zin in meer-experte Griet:

"Mijn favoriete picknickpek is Linkeroever. Langs de oever van de Schelde zijn er grasveldjes met leuke, houten speeltuinen. Het is er altijd heerlijk rustig... én je hebt een prachtig uitzicht over Antwerpen."

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Tientallen tips voor een schonere was!
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy