Let's picknick: de favoriete plekjes van de Zin in meer-experten

Let's picknick: de favoriete plekjes van de Zin in meer-experten

Picknicken is lekker low-budget, en met een beetje geluk zelfs onvergetelijk. Benieuwd naar het favoriete plekje van onze Zin in meer-experten?


Zin in meer-experte Manon:

"De openluchtspeeltuin van Bokrijk! Megagroot, gratis en een paradijs voor kids. Terwijl de kleintjes spelen, genieten mama en papa op een dekentje van een fris glas witte wijn. Meer heeft een mens niet nodig!"

Zin in meer-experte Kristel:

"De Averegten in Heist-op-den-Berg, een provinciaal groendomein van honderd hectare. Je kunt er kampen bouwen in de bossen, voetballen of picknicken op de speelweides, eendjes voederen, everzwijnen in de modder zien rollen... Of je gewoon laten overweldigen door al dat groen."

Zin in meer-experte Hilde:

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

"Ik ben echt geen picknickmens... Telt 'mijn eigen tuin' ook? Geen gesleur, alles bij de hand, je eigen muziek - of gewoon een beetje stilte... En vooral: je eigen dresscode. Bloot, bloter, blootst! Da's puur relaxen."

Zin in meer-experte Evelien:

"De coolste plek in Antwerpen is Park Spoor Noord. Het park is nog maar drie jaar oud en nu al een onmisbare zomerplek voor studenten, hippe twintigers en gezinnen met kinderen. Je kunt trouwens een lekkere picknickmand bestellen in Eetcafé De Caravan, het eethuisje tegenover het park."

Zin in meer-experte Griet:

"Mijn favoriete picknickpek is Linkeroever. Langs de oever van de Schelde zijn er grasveldjes met leuke, houten speeltuinen. Het is er altijd heerlijk rustig... én je hebt een prachtig uitzicht over Antwerpen."

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie