Maak je tuin klaar voor een superbarbecue!

Maak je tuin klaar voor een superbarbecue!

Het eten is belangrijk bij een BBQ, maar als je je buitenruimte een beetje aankleedt, maak je er meteen iets bijzonders van. 6 toptips voor een onvergetelijk buitenfeestje.


- Vul een grote, kleurrijke schaal met ijsblokjes: de ideale plek om dranken in te koelen. Dankzij deze selfservice hoef je niet de hele tijd naar de koelkast te lopen.

- Maak een kookeiland in de tuin. Hierdoor verminder je de voorbereidingsstress en verhoog je de gezelligheid. Terwijl de gasten met een aperitiefje in de stemming komen, laat je hen allemaal plaatsnemen rond een gezellige tafel met hapjes, maar ook met groenten die nog gesneden moeten worden. Heel wat mensen zijn blij iets om handen te hebben.

- Laat de mannen bij het vuur. BBQ en mannelijkheid, het is nog altijd een topcombi. Ondertussen ben je off the hook en geef je hen het gevoel dat ze iets belangrijks aan het doen zijn (wat ook zo is).

- Maak een schaduwplek door een touw tussen de bomen te spannen en daar een vrolijk zeil aan vast te knopen. Heb je geen bomen, dan doen oude tentpalen of balken ook prima dienst als je ze in de grond verankert.

- Zorg voor een leuk achtergrondmuziekje. Wat Latino of een zwoele Franse stem brengt je gasten meteen in de juiste stemming. Later kun je overschakelen naar de tragere ritmes van blues of klassieke muziek of net extra opzwepende, vrolijke muziek.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

- Geen mooie tuinmeubelen? Met een likje verf heb je zo een gloednieuw tuinstel. Ontbreekt het je aan tijd of zin, dan gooi je er wat leuke plaids overheen en decoreer je met een stapel kussens.

-Zet op tafel kommetjes klaar om afval en beentjes in te doen. En voorzie propere borden per gerecht. Eten van een proper bord ziet er veel smakelijker uit.

- Investeer in sfeervolle verlichting voor als het donker wordt. Zet kaarsen op de tafels, duw een paar fakkels in het gras en hang kleurrijke lampenslingers in de bomen om het tot in de late uurtjes gezellig te maken.

- Leg een stapel plaids klaar om je gasten warm te houden wanneer de avond valt...

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Leen2

Leen2

gemeld

Zal deze tips zeker meenemen naar de volgende barbecue. Vooral de tip voor het kookeiland is een tof idee.

  • melden
Delatre

Delatre

gemeld

Jà dat zijn horde tips

  • melden
madelief

madelief

gemeld

dat van die plaids is een goed idee! niet zo vervelend om naar huis te willen gaan omdat je koud hebt!

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina