Halloween pizza : het recept

Halloween pizza : het recept

Een originele pizza om met de familie te delen op Halloween? We ontdekken samen dit eenvoudige recept om een Halloween pizza met veel plezier te verorberen!


Ook al willen we zo vaak eerst met de zoetigheden beginnen, een lekkere familiemaaltijd is steeds heel gezellig. Wat denkt u van een heerlijke Halloween pizza, aleer we de kinderen vergezellen op de snoepjacht? Na een Halloween aperitief gevolgd door een lekkere Halloween maaltijd, kijken we samen hoe we een gemakkelijke en originele pizza voor Halloween kunnen maken die de hele familie bekoort!

Halloween pizza: de ingrediënten

  • 4 Engelse muffins, verticaal doormidden gesneden
  • 8 eetlepels pizzasaus
  • 8 groene, pikante olijven
  • 4 stengels koordkaas

Halloween pizza: de voorbereiding

1. De oven voorverwarmen op 200 °C.
2. Een bakplaat met bakpapier bedekken en alle muffinhelften verdelen over de bakplaat. Muffins gedurende 5 minuten bakken.
3. Per muffinhelft, één eetlepel pizzasaus smeren.
4. Om het verband met mummies te verduidelijken, de koordkaas uit elkaar trekken en de slierten over de muffins verdelen. Hoe rommeliger, hoe enger. Per muffin, één stengel gebruiken.
5. De olijven doormidden snijden en ze tussen de kaas plaatsen om twee ogen te maken.
6. Pak de mummies 3 à 5 minuten, tot de kaas gesmolten is.
7. Onze Halloween pizza is gereed! Laat ons ook proberen om de kinderen tijdens de voorbereiding van de pizza weg te houden. Niet alleen durven ze wel eens van de saus te smullen, ze zorgen al snel voor vlekken!

Hebben jullie een eigen eenvoudig recept om een Halloween pizza te maken? Laat het ons weten!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Desserts voor Halloween met deze snel klaar recepten

Desserts voor Halloween met deze snel klaar recepten

Desserts voor Halloween
5

Zodra Halloween nadert, schiet iedereen in actie! Het huis klaarmaken, de kostuums vinden(voor jezelf en de kinderen), huisgemaakte snoepjes maken voor je eigen kinderen en om uit te delen… En natuurlijk, de pompoenen versieren. Je weet niet waar je het eerst moet beginnen! Gelukkig vind je bij Zin in Meer het recept van een Halloweendrankje en ideeën voor Halloweenhapjes! Recepten van toetjes voor Halloween? Ja, maar snel klaar alsjeblief!

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow