PLENTY, een inspirerend kookboek met ruim 120 vegetarische recepten.

PLENTY : de inspirerend vegetarische kookboek

Plenty is een inspirerend kookboek met meer dan 120 vegetarische recepten van mediterrane invloeden. Deze recepten vol van smaken, kleuren en structuur zullen je inspireren om meer tijd in de keuken te besteden.


De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, noten en paddenstoelen.

In september 2014 brengt Yotam Ottolenghi de langverwachte opvolger van de bestseller ‘Plenty’ uit.  In Plenty More  schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Plenty, Yotam Ottolenghi. Fontaine Uitgevers, 288 pag., €29,95.
Plenty More, Yotam Ottolenghi. Fontaine Uitgevers, 352 pag., € 29,95.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador