Tagliatelli met tuinkruiden, gerookte kip en rucola

Tagliatelli met tuinkruiden, gerookte kip en rucola

Rucola of raketsla geeft elke koude en warme pasta net dat tikkeltje extra punch. Ook in deze tagliatelli met gerookte kip zorgt rucola voor extra pit. Geniet ervan!


Nodig voor vier

  • • 150 g gerookte kip
  • 250 g mascarpone
  • 6 eetlepels verse tuinkruiden, grofgehakt (bv.dille, basilicum, bieslook, peterselie)
  • 75 g rucola
  • 350 g tagliatelli
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • zout en versgemalen zwarte peper
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding
Smelt de mascarpone in een pan met dikke bodem. Snij de gerookte kip in dunne reepjes en schep ze samen met de grofgehakte kruiden door de kaasroom. Hou warm.
Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en roer de saus meteen door de pasta. Meng de rucola erdoor en bestrooi met de pijnboompitten.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

LAURAKE

LAURAKE

gemeld

lijkt me superlekker. ik ga het zeker eens proberen!

  • melden

Getest & zeker en vast goedgekeurd ! Mijn vriend is een moeilijke eter & lust dan ook niet zoveel. Maar dit receptje viel zeker in de smaak !!

  • melden
Isabella

Isabella

gemeld

ik ben verzot op pasta's , vele variaties mogelijk.

  • melden
Eliane

Eliane

gemeld

Ga ik zeker proberen

  • melden
Lesley_83

Lesley_83

gemeld

Klinkt lekker

  • melden
Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...