Win het kookboek ‘Plenty’ van Yotam Ottolenghi

Win het kookboek ‘Plenty’ van Yotam Ottlolenghi

De tijd van stamppotten en geroosterde groenten is nu echt even voorbij. Bovendien willen we nu niet meer lang in de warme keuken staan om een maaltijd te bereiden. We willen lekker buiten eten in het zonnetje! Een luchtige en frisse salade mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!


Heb jij een spannend of origineel saladerecept? Deel het nu en maak kans op het veggie-kookboek ‘Plenty’ van Yotam Ottolenghi: een levendig en gedurfd boek met zeer originele recepten en fantastische fotografie.

Jouw lekkerste saladerecept
Die ultieme komkommersalade waar jij die fijne vakantieherinnering aan bewaart. Of die zomerse fruitsalade waar je gezellig met een groep vrienden van kunt genieten. Maar hoe maak je de salade eigenlijk? Inspireer anderen met de heerlijke saladerecepten waarmee jij je vrienden en familie verwent.

Wat moet ik doen?
Noteer stap voor stap hoe je dat heerlijke gerecht op tafel tovert. Zet alle benodigdheden op een handig ingrediëntenlijstje. Wil je een voorbeeld? Kijk dan even naar onze andere recepten.

Laad je recept op

Wat kan ik winnen?
Alle recepten worden onmiddellijk uitgetest door andere leden van Zin in meer. Zet je klaar voor complimentjes! Bovendien kiest de Zin in meer-jury ook 25 winnende recepten. Lees hier het reglement. Wordt jouw recept bekroond, dan krijg je een leuk boek thuisbezorgd: ‘Plenty: groente genoeg om héél lekker te koken’ van Yotam Ottolenghi ter waarde van € 29,95.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

JL168

JL168

gemeld

Ik ben 1 van de winnaars, DANKJEWEL zin in meer!!!!! Ik ga er dit weekend direct in snuizen en vele recepten uitproberen. Een zeer mooi boek, met mooie illustraties en het ziet er allemaal keilekker uit!!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

PLENTY : de inspirerend vegetarische kookboek

PLENTY : de inspirerend vegetarische kookboek

PLENTY, een inspirerend kookboek met ruim 120 vegetarische recepten.

Plenty is een inspirerend kookboek met meer dan 120 vegetarische recepten van mediterrane invloeden. Deze recepten vol van smaken, kleuren en structuur zullen je inspireren om meer tijd in de keuken te besteden.

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Veggie voor beginners

Veggie voor beginners

Veggie voor beginners

Donderdag veggie-dag? Geen idee hoe je lekkere vegetarische gerechtjes op tafel kunt zetten? Dat is helemaal niet zo moeilijk. Dankzij deze beginnerstips leer je heerlijke maaltijden boordenvol groenten op tafel toveren.

Besparen

Besparen

Geschreven door saarke een lid van Zin in meer,04 september 2016