Halloween hapjes: een eenvoudig recept


Thuis
4/10/2018
Op zoek naar enkele ideeën om een geslaagd Halloween aperitiefje te organiseren? Lees verder voor een heerlijk recept op basis van kaas!

Er bestaan talrijke Halloween recepten, die gepaard gaan met heerlijke hapjes om een geslaagd Halloween aperitief te organiseren! Het recept in dit artikel is niet alleen eenvoudig, het garandeert bovendien koude rillingen voor de hele familie! Laat ons dus even het recept doornemen en eventueel ook andere recepten ontdekken, zoals de Halloween hapjes!.

Het Halloween aperitief: de ingrediënten

  • 2 x 200 g zachte roomkaas
  • 200 g geraspte kaas
  • 1 fijn gehakte lente ui
  • ¼ fijn gesneden rode paprika
  • 2 eetlepels salsa (medium tot pittig)
  • Tortilla chips

Het Halloween aperitief: de voorbereiding

De zachte roomkaas en de geraspte kaas in een kom doen, en het geheel goed mixen. 2. De salsa, paprika en lente ui door het mengel roeren. Het Halloween aperitief kan pikanter gemaakt worden door wat extra salsa toe te voegen. 3. Het mengel in vershoudfolie wikkelen en minimum 1 uur in de koelkast plaatsen. 4. Na (minstens) een uur, een bol vormen met het mengsel. De vershoudfolie verwijderen, en verticale groeven maken als ware de bol een pompoen. Rol het door de resterende kaas. 5.De tortilla chips in kleine driehoekjes breken om ogen, neus en mond te vormen. 6. Als er nog een lente ui over is, kan de steel gebruikt worden om bovenop de kaasbol te plaatsen. 7. Het Halloween aperitief is nu klaar! Laat ons uiteraard een goede vlekverwijderaar in huis hebben, als we vlekken zouden maken!

Om een geslaagd Halloween aperitief te organiseren, zijn er zo veel mogelijk ideeën nodig. Aarzel dus niet om ze te delen!