Aardappelsalade met rode biet

aardappelsalade-met-rode-biet

Aardappelsalade met rode biet


Ingrediënten (voor 2 personen)

 • 3 grote vastkokende aardappelen
 • groentenbouillon
 • 2 rode bieten
 • 2 lente-ui
 • olijfolie
 • 4 eieren
 • peper en zout
 • appelazijn

Bereiding

 1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in de groentenbouillon.Giet af en laat ze wat afkoelen.


 2. Voor de rode bieten neem ik in dit geval voorgegaarde bio rode bieten die zo in de supermarkt te verkrijgen zijn. Snijdt ze in stukjes en sprenkel er een beetje appelazijn op.


 3. Versnipper de lente-ui en zet ondertussen water op voor de eitjes. Laat de eieren 6 minuten koken, zo heb je nog heerlijk vloeibaar eigeel. Pel ze voorzichtig. Er zijn 2 eitjes per persoon voorzien.


 4. Doe de aardappelen, rode bietjes, lente-ui in een bord en bestrooi met wat peper en zout naar smaak. Overgiet met wat zachte olijfolie. Leg de eitjes erop.


 5. Laat het smaken!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

PLENTY : de inspirerend vegetarische kookboek

PLENTY : de inspirerend vegetarische kookboek

PLENTY, een inspirerend kookboek met ruim 120 vegetarische recepten.

Plenty is een inspirerend kookboek met meer dan 120 vegetarische recepten van mediterrane invloeden. Deze recepten vol van smaken, kleuren en structuur zullen je inspireren om meer tijd in de keuken te besteden.

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Gepocheerde eieren: tips en recepten

Gepocheerde eieren: tips en recepten

Gepocheerde eieren: tips en recepten

Ze smaken overheerlijk, zien er geweldig uit en zijn niet moeilijk te maken: gepocheerde eieren! Met onze tips en eenvoudige recepten heb je gegarandeerd succes.