Betrouwbare klassiekers die in geen enkele keuken mogen ontbreken: Brownies

Betrouwbare klassiekers die in geen enkele keuken mogen ontbreken: Brownies

Voor iedereen die op zoek is naar klassieke bakrecepten


Ingrediënten (voor 6 personen)

  • 125 g boter
  • 45 g cacaopoeder
  • 2 grote eieren
  • 200 g bruine suiker
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 60 g fijngehakte donkere chocolade
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Smelt de boter. Haal van het vuur af en roer de cacao erdoorheen.


  2. Klop de eieren op tot een luchtig geheel. Voeg de suiker toe en mix goed. Voeg het chocolademengsel toe. Zeef de bloem en roer samen met de chocoladestukjes in het beslag.


  3. Vet een vierkant bakblik van ongeveer 20cm in en giet het beslag hierin. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 25 minuten of tot ze gaar zijn. Brownies horen vochtig in het midden te zijn.


  4. Laat afkoelen op een rekje en snij in vierkantjes. Bestuif met wat gezeefd cacaopoeder.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

clineke

clineke

gemeld

Bij al de te bakken recepten ontbreekt de temperatuur van de oven,het zou anders wel handig zijn dit te weten

  • melden
Sofie VR

Sofie VR

gemeld

En op hoeveel graden moet je oven verwarmd worden? Altijd interessant op weten natuurlijk!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer