Champignonsteaks met gesmolten kaas

Champignonsteaks met gesmolten kaas

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 grote champignons
  • 80 g boter
  • Zout en peper
  • 15 ml (1 el) olijfolie
  • 8 lente uitjes, fijn gehakt
  • 100 g fetakaas, verkruimeld
  • 500 ml huisgemaakte tomatensaus
  • 200 g tagliatelle, al dente gekookt
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een bakplaat in en leg de champignons erop. Leg een klontje boter op elke champignon. Kruid de champignons met peper en zout en bak gedurende 10-15 minuten of tot ze gaar zijn.


  2. Verhit de olijfolie en bak de lente uitjes tot ze gaar en geurig zijn. Laat lichtjes afkoelen en roer de fetakaas erdoor. Lepel het mengsel op de champignons.


  3. Verwarm ondertussen de tomatensaus en kruid bij indien nodig. Zet de champignons met de fetakaastopping terug in de oven voor 5 minuutjes.


  4. Verdeel de pasta over de borden, presenteer de champignons hierop en lepel de tomatensaus erover.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador