Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassieke crispy rijst- en marshmallowrecept krijgt een spookachtige make-over.


Ingrediënten (voor 6 personen)

 • 60g boter
 • 350g mini marshmallows
 • 125g rice crispies ontbijtgranen
 • 90g witte chocolade
 • mini chocolade chips

Bereiding

 1. Smelt de boter in een steelpan op een laag vuur. Voeg de marshmallows toe en roer tot ze gesmolten en goed vermengd zijn met de boter. Haal van het vuur.


 2. Voeg de ontbijtgranen toe en roer tot alles goed vermengd is.


 3. Smeer het mengsel uit op een bakplaat zodat het egaal plat is. Laat een paar minuten afkoelen voordat je verder gaat.


 4. Gebruik vormpjes zoals grafstenen of spoken om ‘koekjes’ te maken. Plaats de uitgesneden vormen op bakpapier en laat ongeveer een uur uitharden.


 5. Smelt de witte chocolade. Doop twee-derde van elk vormpje in de chocolade om een spook te maken, gebruik kleine chocolade chips als ogen. Laat de chocolade uitharden en smikkelen maar!


 6. Maak een volledig Halloweenfeestje met Duivelse spinneneieren, Halloween Fingers en Griezelige monden.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador