Crispy -rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassieke crispy rijst- en marshmallowrecept krijgt een spookachtige make-over.


Ingrediënten (voor 6 personen)

 • 60g boter
 • 350g mini marshmallows
 • 125g rice crispies ontbijtgranen
 • 90g witte chocolade
 • mini chocolade chips
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

 1. Smelt de boter in een steelpan op een laag vuur. Voeg de marshmallows toe en roer tot ze gesmolten en goed vermengd zijn met de boter. Haal van het vuur.


 2. Voeg de ontbijtgranen toe en roer tot alles goed vermengd is.


 3. Smeer het mengsel uit op een bakplaat zodat het egaal plat is. Laat een paar minuten afkoelen voordat je verder gaat.


 4. Gebruik vormpjes zoals grafstenen of spoken om ‘koekjes’ te maken. Plaats de uitgesneden vormen op bakpapier en laat ongeveer een uur uitharden.


 5. Smelt de witte chocolade. Doop twee-derde van elk vormpje in de chocolade om een spook te maken, gebruik kleine chocolade chips als ogen. Laat de chocolade uitharden en smikkelen maar!


 6. Maak een volledig Halloweenfeestje met Duivelse spinneneieren, Halloween Fingers en Griezelige monden.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador