Crumble met appel en frambozen

Crumble met appel en frambozen

Gedaan met de opgetrokken neusjes, pruillippen en tafeldiscussies: met dit eenvoudig recept wordt koken voor kids ’n koud kunstje. Het mixt gezond met lekker en werd getest én meer dan goedgekeurd door onze kinderjury. Stel zelf je weekmenu samen en steel de show aan tafel! Smakelijk…


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 300 g gezeefde bloem
  • 200 g rietsuiker
  • 200 g boter (+ een beetje extra)
  • 450 g appels, in partjes gesneden
  • een bakje frambozen (mag uit de diepvries, maar dan goed laten uitlekken)
  • zure room
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.


  2. Meng de bloem met de rietsuiker. Werk er met je vingers de boter door tot je kruimelachtige stukjes hebt.


  3. Vet een ovenschaal in met de rest van de boter. Schik de schijfjes appel en frambozen erin. Strooi de crumble erover.


  4. Zet 45 à 50 minuten in de oven tot de kruimels goudbruin zijn en het fruit gaar is.


  5. Serveer eventueel met een lepeltje zure room.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer