cuptaartje voor kids!

cuptaartje-voor-kids!-1

cuptaartje voor kids!


Ingrediënten (voor 10 personen)

  • 200 ongezouten boter
  • 200 bloemsuiker / poedersuiker
  • hagelslag roos - bruin
  • 1 pak petit beurre koekjes, koekjes vooraf breken tot een vierkant of rechthoek ( cupcake formaat )
  • snoep zoals smarties nestels suikerkroontjes om het gebakje te versieren
  • koude melk ( geen koffie, omdat het voor kids is! )
  • cupcake papiertjes ( 10 stuks )

Bereiding

  1. maak een boterroom: 200 g boter + 200 g poedersuiker mengen tot een fijn beslag en zet deze in de ijskast


  2. het eerste petit beurre koekje niet in de koude melk drenken, maar als bodem gebruiken. Daarna een laagje botercrème smeren op het petit beurre koekje en vervolgens terug een laagje van petit beurre koekje dat nu wel vooraf gedrenkt is in koude melk stappelen op de laag boterroom. zo verder werken tot gewenste hoogte van je gebakje. Op het einde aan alle zijkanten en bovenkant besmeren met een dun laagje boterroom. Daarna omgeven met hagelslag. In de winkel vind je leuke kleuren. bv. meisjes ( r


  3. En dan is het nog afwerken met snoep. Je kan kiezen voor een suikerkroontje bovenop en smarties, een slinger van een nestel snoep,...


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Zes gezonde snacks om thuis te maken

Zes gezonde snacks om thuis te maken

Zes gezonde snacks om thuis te maken

De sleutel tot een gezond leven is voorbereid zijn. Er is niets ergers dan honger krijgen terwijl je onderweg bent en dan een of andere vettige, suikervolle snack te moeten eten omdat er niets anders is. Deze gezonde alternatieven zijn supersnel klaargemaakt en zijn je eerste verdediging de volgende keer dat je trek krijgt.

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

3 croques met een twist

3 croques met een twist

3 croques met een twist

Degene die duizenden jaren geleden brood heeft uitgevonden had zeker de croque voor ogen. Hoewel de croque al lang bestaat, is het eigenlijk een moderne versie van de saaiere boterham. Ingrediënten komen beter samen in een tosti en het is een slimme manier om de laatste sneden van het brood - die anders weggegooid worden - te gebruiken.