curry pasta in 30 min!

Jouw snelle recept

curry pasta in 30 min!


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • Pasta naar keuze
  • Gehakt naar keuze
  • Champignons
  • Ajuin (minstens 1)
  • Currysaus met een pakje waarbij je enkel melk moet toevoegen en laten koken
  • Braadboter of olijfolie

Bereiding

  1. Snipper je ui (of uien) fijn en stoof ze in een pan met een beetje boter of olijfolie. Doe daar je gehakt met wat kruiden naar keuze bij. (ik gebruik het liefst spaghettikruiden) En laat het mooi braden...


  2. Maak je currysaus door 3 pakjes currypoeder om saus van te maken (van knorr of witte product) te mengen met 750ml melk en dit te laten koken. Zet ondertussen water op om de pasta te koken.


  3. Doe je gebakken gehakt bij de currysaus en bak in diezelfde pan je champignons. Ondertussen zal je water koken en kan je de pasta erbij doen.


  4. Giet de pasta of wanneer die gaar is. Voeg de champignons bij de saus met het gehakt en meng met de pasta. Smakelijk!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Champignons geven al hun geheimen prijs

Champignons geven al hun geheimen prijs

Champignons geven al hun geheimen prijs

Boleten, morieljes, eekhoorntjesbrood... Spring deze herfst kwistig om met champignons. Heerlijk bij een gebraad, een stoofpotje of een omelet. Behandel de champignons wel met respect.

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador