gelei-van-rose-champagne-met-frambozen

Gelei van rosé champagne met frambozen

Week de gelatineblaadjes in koud water. Giet 15 cl. champagne in een pannetje, voeg de suiker toe en breng aan de kook


Ingrediënten (voor 6 personen)

  • 1 fles rosé champagne (75 cl)
  • 1 bakje frambozen (150 g)
  • 100 g fijne griessuiker
  • 8 gelatineblaadjes (16 g)
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water.


  2. Giet 15 cl. champagne in een pannetje, voeg de suiker toe en breng aan de kook. Haal de pan van het vuur, voeg de uitgewrongen gelatineblaadjes toe en roer tot de blaadjes helemaal zijn opgelost.


  3. Giet de rest van de champagne over in een karaf en voeg al roerend langzaam toe aan het mengsel. Vul glazen of coupes met de bereiding en laat minstens 3 uur opstijven in de ijskast.


  4. Verdeel net voor het opdienen de frambozen over de gelei.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador