Gepocheerde eieren in tomatensausGepocheerde eieren in tomatensaus

Gepocheerde eieren in tomatensaus

Super gemakkelijk te maken en overheerlijk: gepocheerde eieren in tomatensaus zijn een uitstekend gerecht voor elke gelegenheid!


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 2 handenvol basilicumblaadjes
  • 10 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el olijfolie
  • Zout
  • Cayennepeper
  • 12 eieren
  • 100 ml azijn
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Snijd de basilicum in reepjes. Bewaar een paar blaadjes voor de garnering.


  2. Giet kokend water over de tomaten, laat ze schrikken en pel ze. Snij ze daarna in vieren, verwijder de pitjes en snij ze in blokjes.


  3. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Laat ze even bakken in de hete olie, doe de tomaten erbij en laat ongeveer 5 minuten stoven.


  4. Breng op smaak met zout en cayennepeper en voeg de basilicum toe.


  5. Pocheer de eieren.


  6. Verdeel de tomatensaus over de borden, leg de uitgelekte eieren er voorzichtig met een schuimspaan bovenop en garneer met de blaadje basilicum.


  7. Lekker met geroosterd stokbrood!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy