Gezond slaatje

Gezond slaatje


Ingrediënten (voor 1 personen)

 • 240 gr mix van verschillende soorten sla
 • 2 eieren
 • 1 grote trostomaat
 • 1 bol mozarella
 • 220 gr appelmousseline
 • 2 eetlepels mayonaise
 • 1/2 hand zadenmengeling van Linwoods (Co- Q10) (te vinden in Essenza)

Bereiding

 1. Zet een potje met water op het vuur en kook de eieren voor 5 minuutjes, snij ondertussen de tomaat en de mozarellabol in kleine stukjes.


 2. Neem een grote slakom en gooi de slamix erin, samen met de fijngesneden tomaat en mozarellabol.


 3. De eitjes zullen ondertussen ook klaar zijn en mogen ook redelijk klein gesneden bij de sla, tomaat en mozarella gevoegd worden.


 4. Als laatste stap overgiet je alles met een halve pot appelmousseline en 2 eetlepels mayonaise, vergeet ook de zadenmengeling niet toe te voegen. Nu alles goed mengen en eten maar..


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

PLENTY : de inspirerend vegetarische kookboek

PLENTY : de inspirerend vegetarische kookboek

PLENTY, een inspirerend kookboek met ruim 120 vegetarische recepten.

Plenty is een inspirerend kookboek met meer dan 120 vegetarische recepten van mediterrane invloeden. Deze recepten vol van smaken, kleuren en structuur zullen je inspireren om meer tijd in de keuken te besteden.

Kruidenolie

Kruidenolie

Kruidenolie

Olie legt automatisch een luchtdichte filter over de ingrediënten. Zo kan je allerlei ingrediënten veilig bewaren. Vooral in de mediterrane landen is...

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Zomer = picknickseizoen

Zomer = picknickseizoen

Zomer = picknickseizoen

Een zonnige dag, fijn gezelschap en een boel lekkers: meer heb je niet nodig om een fantastische picknicknamiddag in elkaar te boksen!