Granaatappel Martini met oogbal

Granaatappel Martini met oogbal

Halloween is niet alleen voor de kleintjes. Volwassenen kunnen meedoen met deze drie griezelige brouwsels. Drinken als je durft! In plaats van saaie olijfjes, maak je van een rode Martini iets extragriezeligs door er een oogbal aan toe te voegen.


Ingrediënten (voor 1 personen)

  • 30 ml wodka
  • 12 ml sinaasappellikeur
  • 85 ml granaatappelsap
  • gecrushd ijs
  • enkele lychees uit blik
  • Maraschino kersen of gepelde druiven
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Combineer wodka, sinaasappellikeur en granaatappelsap in een cocktailshaker en vul voor de helft met ijs. Goed schudden en in een martiniglas zeven.


  2. Voor de oogbal vul je een lychee met een Marachino kers. Gebruik je druiven, pel deze dan eerst alvorens in de lychee te steken. Prik op een Halloweenprikker. Deze kan je in de feestwinkel vinden met vleermuizen, spoken en skeletten.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

fsuso

fsuso

gemeld

Groot artikel..Bedankt voor het delen!

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina