Granaatappel Martini met oogbal

Granaatappel Martini met oogbal

Halloween is niet alleen voor de kleintjes. Volwassenen kunnen meedoen met deze drie griezelige brouwsels. Drinken als je durft! In plaats van saaie olijfjes, maak je van een rode Martini iets extragriezeligs door er een oogbal aan toe te voegen.


Ingrediënten (voor 1 personen)

  • 30 ml wodka
  • 12 ml sinaasappellikeur
  • 85 ml granaatappelsap
  • gecrushd ijs
  • enkele lychees uit blik
  • Maraschino kersen of gepelde druiven

Bereiding

  1. Combineer wodka, sinaasappellikeur en granaatappelsap in een cocktailshaker en vul voor de helft met ijs. Goed schudden en in een martiniglas zeven.


  2. Voor de oogbal vul je een lychee met een Marachino kers. Gebruik je druiven, pel deze dan eerst alvorens in de lychee te steken. Prik op een Halloweenprikker. Deze kan je in de feestwinkel vinden met vleermuizen, spoken en skeletten.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

fsuso

fsuso

gemeld

Groot artikel..Bedankt voor het delen!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.