Halloween dessert: een simpel recept

Halloween dessert: simpel recept

Zin in meer brengt een zeer eenvoudig – en vooral thematisch! – recept dat Halloween dat tikkeltje griezeliger zal maken dit jaar. Terwijl de kinderen zich bezig houden met enkele toffe Halloweenspelletjes kunnen wij, met een lekker Halloweendrankje in de hand, beginnen aan het Halloween dessert !


Ingrediënten (voor 1 personen)

  • 1 grote appel
  • pindakaas of rode jam
  • mini marshmallows of stukjes amandel
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Het klokhuis uit de appel snijden en de appel in 4 verdelen. Een schijfje uit elk van de vier delen snijden, en ervoor zorgen dat dit schijfje de vorm heeft van een mond. De appel goed drogen met keukenpapier en wat pindakaas in de mond smeren.


  2. De mini marshmallows in het midden snijden en ze in de pindakaas plaatsen zodat ze tanden vormen. Ons dessert voor Halloween<:strong> neemt stilaan vorm!


  3. Rode confituur kan ook gebruikt worden in plaats van pindakaas. Door het wat te laten uit lopen aan de mondhoeken, kan het Halloween dessert extra griezelig maken omdat het dan op bloed lijkt. Bij gebruik van rode confituur, stukjes amandel gebruiken die de rol van tanden vervullen. Op het einde van de avond kunnen we nog gauw de vaat aanpakken met een efficiënt afwasmiddel! Hebben jullie leuke ideeën om een heerlijk Halloween dessert te maken? Deel ze hier!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina