Een lekker hapje bij je Halloween drankje

Lekker hapje bij je Halloween drankje

Hartige hapjes om ons Halloween menu aan te vullen, zijn meestal een beter idee voor ons volwassenen, dan snoep voor onze allerjongsten. Met enkele eenvoudige recepten kunnen we gezonde griezelsnacks maken om met het hele gezin (on onze gasten) van te smullen! Tover enkele soepstengels om tot griezelige versnaperingen met dit eenvoudig recept en creëer zo de lekkerste Halloween hapjes !


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 6 soepstengels
  • 1 rode paprika
  • Een eetlepel roomkaas
  • Ketchup om een leuk kleurtje te geven aan de Halloweenhapjes
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Breek elke soepstengel in twee zodat je rafelige uiteinden hebt.


  2. Snij de rode paprika in reepjes van ongeveer een cm breed, en snij er vingernagelvormpjes uit.


  3. De roomkaas dient nu als bindmiddel (of lijm) om de rode paprikanageltjes aan de afgeronde delen van de soepstengels (ze lijken op een vingertop) te bevestigen.


  4. Plaats nu de vingers op een groot bord en druppel er wat ketchup over. Dat lijkt verdacht veel op bloed… maar dat is natuurlijk ook de bedoeling! Let op voor vlekken op de Halloweenkostuums. Ongelukjes worden natuurlijk meteen met een goed wasmiddel bestreden! Waar zijn jullie suggesties voor overheerlijke en enge Halloween snacks? Laat het ons weten!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador