Lekker hapje bij je Halloween drankje

Een lekker hapje bij je Halloween drankje

Hartige hapjes om ons Halloween menu aan te vullen, zijn meestal een beter idee voor ons volwassenen, dan snoep voor onze allerjongsten. Met enkele eenvoudige recepten kunnen we gezonde griezelsnacks maken om met het hele gezin (on onze gasten) van te smullen! Tover enkele soepstengels om tot griezelige versnaperingen met dit eenvoudig recept en creëer zo de lekkerste Halloween hapjes !


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 6 soepstengels
  • 1 rode paprika
  • Een eetlepel roomkaas
  • Ketchup om een leuk kleurtje te geven aan de Halloweenhapjes

Bereiding

  1. Breek elke soepstengel in twee zodat je rafelige uiteinden hebt.


  2. Snij de rode paprika in reepjes van ongeveer een cm breed, en snij er vingernagelvormpjes uit.


  3. De roomkaas dient nu als bindmiddel (of lijm) om de rode paprikanageltjes aan de afgeronde delen van de soepstengels (ze lijken op een vingertop) te bevestigen.


  4. Plaats nu de vingers op een groot bord en druppel er wat ketchup over. Dat lijkt verdacht veel op bloed… maar dat is natuurlijk ook de bedoeling! Let op voor vlekken op de Halloweenkostuums. Ongelukjes worden natuurlijk meteen met een goed wasmiddel bestreden! Waar zijn jullie suggesties voor overheerlijke en enge Halloween snacks? Laat het ons weten!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Recept gele paprikasoep met paprika

Recept gele paprikasoep met paprika

Recept gele paprikasoep met paprika

Soepen zijn onvermijdelijk in de gastronomie. Makkelijk en snel klaar te maken, heel smakelijk en snel aan te passen aan de goesting van de dag. Ze kunnen zowel als voorgerecht als hoofdschotel worden opgediend. Waarom zou je dan niet deze heerlijke gele paprikasoep met paprika uitproberen om zowel de kleintjes als de groten blij te maken? Bij deze soep zou je makkelijk een gezonde burger of een meloensorbet kunnen serveren.

asperge

asperge

Geschreven door nicole60 een lid van Zin in meer,28 mei 2015

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Recept voor meloensorbet zonder ijsmachine

Recept voor meloensorbet zonder ijsmachine

Recept voor meloensorbet zonder ijsmachine

Eindelijk! De lang verwachte, warme zomer is begonnen. Als je volk over de vloer krijgt is het niet altijd makkelijk om een verteerbaar menu te verzinnen. Je kunt altijd een panzanella salade maken als voorgerecht of zelfs als hoofdgerecht, maar dan moet je ook nog een verfrissend dessert vinden om een goede beurt te maken. Daarvoor raden we je totaal een frambozenijs aan, of anders dit heerlijke meloensorbet zonder ijsmachine. Je hebt er niet veel materiaal voor nodig, alleen een beetje kennis van zaken om dit makkelijke recept te bereiden dat weinig calorieën bevat!