Karamelachtige marshmallowbrownies

Karamelachtige marshmallowbrownies

Iedereen kan wel naar de snoepwinkel of bakker gaan voor zoetigheden voor familie en liefjes met Valentijn. Maar als je een chocoladeliefhebber bent die liever zelf iets maakt voor die extra persoonlijke toets, probeer dan deze heerlijke marshmallowbrownies... Maar let op: hier wordt om gevochten, dus zorg dat je er genoeg maakt!


Ingrediënten (voor 8 personen)

  • 340 g halfzoete chocolade, in stukjes gehakt
  • 225 g boter
  • 170 g suiker
  • 4 grote eieren
  • 170 g + 2 eetlepels bloem
  • 1/2 theelepel zout
  • 125 g minimarshmallows, opgedeeld
  • 180 g kopjes gehakte walnoten
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een bakvorm in van 18 cm bij 26 cm.


  2. Smelt de helft van de chocolade en boter in de magnetron. Meng de suiker er door.


  3. Laat lichtjes afkoelen en voeg de eieren toe. Goed opkloppen.


  4. Voeg de bloem en zout toe en meng goed. Meng nu de rest van de chocoladestukjes, 100 g marshmallows en 125 g walnoten door het mengsel.


  5. Giet het mengsel in de bakvorm en bak gedurende 25 minuten. Verwijder uit de oven en strooi er nog de rest van de marshmallows, walnoten en chocoladestukjes overheen. Druk lichtjes aan in de brownie.


  6. Zet nog 2 of 3 minuten terug in de oven of tot de marshmallows opgepoft zijn.


  7. Laat volledig afkoelen voordat je de brownies in vierkantjes snijdt.


  8. Absolute chocoladefans vinden zeker hier nog lekkere inspiratie.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer