"Kerkhof"

Jouw snelle recept

"kerkhof"


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 aardappelen
  • 4 wortelen
  • 400 gr. gehakt
  • 1ui en zout , peper

Bereiding

  1. schil en was de aardappelen en wortelen ,snij de aardappelen in gelijke stukken en de wortelen in schijfjes. kook de groenten met wat zout en boter tot ze gaar zijn.


  2. schil de ui en versnijd het in snippers. bak het gehakt mooi lichtbruin in een hete pan in boter. kruiden naar smaak.


  3. leg het gehakt in een ovenschotel. maak puree van de aardappelen en kruiden naar smaak. leg nu de wortelen bovenop het gehakt gevolgd door een laag puree.


  4. trek met je vork streepjes in de puree en bestrooi met paneermeel. leg hier en daar een klein klontje boter of mozarella........mmmmmm smakelijk


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Je favoriete familierecepten doorgeven

Je favoriete familierecepten doorgeven

Je favoriete familierecepten doorgeven

Familierecepten zijn een gekoesterde traditie. Wanneer je kinderen volwassen zijn, zullen jouw kookkunsten veel betekenen voor hen. Hier vind je wat tips om je beste recepten te delen met familie en vrienden.

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Kies je laars!

Kies je laars!

Kies-je-laars

Je wintergarderobe is niet àf zonder een paar laarzen. Met deze stappers scoor je gegarandeerd.