Parmezaancrackers

Parmezaancrackers

Deze zelfgemaakte Parmezaancrackers zijn ideaal om mee te dippen of heerlijk bij een soepje.


Ingrediënten (voor 8 personen)

 • 125 ml water
 • 45 ml olijfolie
 • 1 tl zout
 • 280 g bloem, plus wat extra
 • 100 g Parmezaan, fijn geraspt
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 220 °C.


 2. Meng het water, de olie en het zout samen in een middelgrote kom. Voeg geleidelijk aan de bloem toe terwijl je met een houten lepel roert tot het een mooi deeg vormt.


 3. Kneed het deeg verder op een met bloem bestoven werkoppervlak voor 5-8 minuten tot het glad en elastisch is. Laat het deeg rusten in een met olie ingevette kom gedurende 30 minuten op een warme plaats.


 4. Verdeel het deeg in 8 gelijke porties. Rol deze met behulp van een deegroller uit op een met bloem bestoven werkoppervlak tot flinterdunne lapjes.


 5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spuit goed in met anti-aanbak spray. Leg de deeglapjes op de bakplaat en strooi er Parmezaan over. Bak gedurende 8-10 minuten of tot de crackers goudbruin en krokant zijn. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.


 6. Lekker met champignonpaté.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina