Pasta met spinazie

pasta-met-spinazie

Pasta met spinazie


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 400 gr spinazie (diepvries)
  • 250 ml cullinaire room
  • 500 gr gemengd gehakt
  • 400 gr tagliatelle
  • 1 gemiddelde ui

Bereiding

  1. Versnipper de ui. Verhit boter in een pan en bak de ui glazig. Kook de tagliatelle.


  2. Voeg het gehakt toe en bak goudbruin. Voeg vervolgens de spinazie en room toe en laat zacht sudderen.


  3. Laat de tagliatelle uitlekken, schik op de borden en schik er de borden. Werk het geheel af met raspsel van Parmezaanse kaas en een blaadje basilicum


  4. Variant: Gebruik spirelli's i.p.v. tagliatelle. Voeg champignons toe en laat stoven. Blus met 1dl groentenbouillon en room en laat inkoken. Doe de spirelli's in een ovenschotel en giet de saus erover. Bedek het geheel met geraspte kaas (ong. 200gr) en gratineer (200°C) gedurende 10 minuten. Om het geheel lichter te maken kan je ook voor kip kiezen i.p.v. gehakt.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

3 croques met een twist

3 croques met een twist

3 croques met een twist

Degene die duizenden jaren geleden brood heeft uitgevonden had zeker de croque voor ogen. Hoewel de croque al lang bestaat, is het eigenlijk een moderne versie van de saaiere boterham. Ingrediënten komen beter samen in een tosti en het is een slimme manier om de laatste sneden van het brood - die anders weggegooid worden - te gebruiken.

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Zo maak je authentieke kip parmigiana

Zo maak je authentieke kip parmigiana

Zo maak je authentieke kip parmigiana

Als je houdt van de Italiaanse keuken dan ben je zeker op dol op een authentieke parmigiana. Wedden dat de kinderen het ook lekker vinden. Een perfect gerecht voor het weekend als iedereen rond de tafel zit.