Rabarbertaart

rabarbertaart

Rabarbertaart


Ingrediënten (voor 6 personen)

  • 1 kant en klaar bladerdeeg,5 stengelsrabarber, 3 zakjes vanillesuiker,
  • 3 hele eieren, melk
  • suiker, zelfrijzende bloem

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een taart vorm en rol de bladerdeeg er in uit. Prik hier en daar gaatjes in het bladerdeeg. Was en snijd de rabarber in stukjes van 1cm. En verdeel het over je taart vorm.


  2. Voor het beslag: neem een kom doe er de 3 volledig eieren in met 1 tas zelfrijzende bloem, 2 tassen suiker, 3 zakjes Vanillesuiker, 1 tas melk. Klop dit beslag goed los. Giet het beslag over je rabarber in de taart vorm. Vervolgens gaat de taart 45min in de oven op 200graden.


  3. (tip neem een middel grote mok, deze mok telt als maat beker. Neem steeds dezelfde mok om alles af te meten.)


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

asperge

asperge

Geschreven door nicole60 een lid van Zin in meer,28 mei 2015

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

100% georganiseerd

100% georganiseerd

100% georganiseerd

Nu is die mooie zomer wel echt voorbij. School en werk zijn weer herbegonnen. Dus het is opnieuw alle hens aan dek. Mét de bijbehorende korte dagen en lange to-dolijstjes. Stress? Adem rustig in en lees verder.

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

Watermeloen gazpacho

De meeste mensen kennen de ziektebestrijdende eigenschappen van antioxidanten. Ze bevatten nuttige stoffen die cellen beschermen tegen schade die doo...