Roerei met gewokte asperges en zalm

Roerei met gewokte asperges en zalm

Zo lusten je kinderen wél asperges: verdeel de sappige groentjes samen met een handvol roze streepjes zalm over het perfecte roerei...


Ingrediënten (voor 3 personen)

  • 500 g witte asperges
  • 8 eieren
  • boter
  • peper en zout
  • een scheutje room
  • 200 g gerookte zalm
  • fijngesneden bieslook
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Schil de asperges en breek de houtige uiteindes af.


  2. Snij elke asperge schuin in 3 stukken.


  3. Verhit een grote pan met antiaanbaklaag en doe er een klontje boter in.


  4. Bak de asperges onder voortdurend roeren op hoog vuur tot ze beetgaar zijn.


  5. Kluts de eieren in een kom en voeg peper en zout toe.


  6. Zet het vuur lager.


  7. Doe de eieren bij de asperges en roer goed.


  8. Haal van het vuur zodra de eieren bijna zijn gestold.


  9. Voeg een scheut room toe en roer opnieuw.


  10. Snij de zalm in reepjes en voeg toe aan het roerei.


  11. Garneer met bieslook en serveer meteen.


  12. TIP: Je kan de witte asperges vervangen door de groene variant.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer