Romige tomaat met krokante kip

Romige tomaat met krokante kip

Een heerlijk gerechtje met kip voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 kipfilets, in reepjes gesneden
  • Zout en versgemalen zwarte peper
  • 80 g maïzena
  • olijfolie
  • 500 ml huisgemaakte tomatensaus
  • 150 g verse of diepvries erwtjes
  • 20tal ontpitte olijven
  • 100 ml room of yoghurt
  • 250 g volkorenpasta, al dente gekookt
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Kruid de reepjes kipfilet met zout en peper en rol ze door de maïzena, schud de overtollige bloem eraf. Verhit de olie en bak de kipreepjes tot ze krokant en goudgeel zijn.


  2. Verwarm de tomatensaus, erwtjes, olijven en room of yoghurt in een pan en laat 10 minuten sudderen.


  3. Dien samen met de pasta op.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer