Salade van avocado, mango, garnalen en pijnboompitten

salade-van-avocado-mango-garnalen-en-pijnboompitten

Breng de zon in je bord met deze salade van avocado, mango, garnalen en pijnboompitten.


Ingrediënten (voor 6 personen)

 • 2 avocado’s
 • 1 mango, niet te rijp
 • 500 g gekookte roze garnalen
 • 30 g pijnboompitten
 • 1 citroen
 • 3 el olijfolie
 • peper en zout

Bereiding

 1. Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een pan, let er op dat ze niet te bruin worden. Zet opzij. Meng in een kommetje het sap van een halve citroen met wat peper en zout


 2. Rooster de pijnboompitten zonder vetstof in een pan, let er op dat ze niet te bruin worden. Zet opzij. Meng in een kommetje het sap van een halve citroen met wat peper en zout. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe en klop met een vork tot een zachte emulsie.


 3. Schil de mango, snijd het vruchtvlees rondom de pit en verdeel in fijne plakjes. Schil de avocado’s, verwijder de pit en verdeel in partjes. Besprenkel regelmatig met wat citroensap. Pel de garnalen, maar laat het startdeel zitten.


 4. Verdeel de mango, de avocado en de garnalen over een grote schotel. Giet er de saus over en meng voorzichtig. Strooi de pijnboompitten over de salade. Bewaar de salade koel tot ze wordt opgediend.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Simpele taartdecoraties voor je kinderen

Simpele taartdecoraties voor je kinderen

Simpele taartdecoraties voor je kinderen

Je hoeft geen professional te zijn om taarten mooi te versieren. Simpele decoraties kunnen even mooi zijn en zelfs meer betekenen wanneer jullie de taart samen hebt gemaakt. Probeer deze tips eens uit voor je volgende feest.

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Pantene classiek

Pantene classiek

Geschreven door Gngngn een lid van Zin in meer,23 september 2015

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Zomer = picknickseizoen

Zomer = picknickseizoen

Zomer = picknickseizoen

Een zonnige dag, fijn gezelschap en een boel lekkers: meer heb je niet nodig om een fantastische picknicknamiddag in elkaar te boksen!