Saltimbocca

Saltimbocca

Maak van een saai kalfslapje een verrassend hapje: een sneetje parmaham, wat salieblaadjes, oprollen en smullen!


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 8 grote kalfslapjes, zeer dun gesneden
  • een bosje salieblaadjes
  • peper en zout
  • 12 grote plakken parmaham
  • boter
  • olijfolie
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Leg de kalfslapjes naast elkaar en bestrooi met peper en zout.


  2. Leg op elk lapje 2 à 3 salieblaadjes.


  3. Leg er dan 1,5 plak parmaham bovenop en druk deze een beetje op het vlees.


  4. Rol elk lapje op en zet vast met een cocktailprikker. Breng opnieuw op smaak met peper en zout.


  5. Verhit boter met een scheutje olijfolie in een grote pan.


  6. Bak de rolletjes (doe dit eventueel in 2 keer) rondom mooi bruin in de pan.


  7. Laat ze even rusten op een snijplank en snij ze dan schuin in plakken van ± 4 cm dik.


  8. Serveer in kleine kommetjes.


  9. TIP: dit is een ideaal aperitiefhapje, maar ook lekker om bij een pasta met tomatensaus te geven.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador