spoektaart

spoektaart

spoektaart


Ingrediënten (voor 8 personen)

 • 7 soeplepels zelfrijzendebloem
 • 7 soeplepels fijne suiker
 • 3 eieren
 • 2soepl. olie
 • bokaal krieken
 • pakje vaniellepudding, melk
 • aardappelbloem

Bereiding

 1. de bodem: meng met mixer ong.10 min. de 3 volledige eieren, 7 sl. lepels fijne suiker ,7 sl.zelfrijzende bloem en 2soepl. olie


 2. verwarm de oven op 180 gr. neem een taartbodem waar in een boord zit (zodat de pudding,die men later gebruikt , er niet af loopt ) smeer dit in met boter en ga rond met bloem (gemakkelijk te verwijderen na het bakken) doe het mengsel erin en bak ongeveer 15min .na een klein beetje af te laten koelen haal hem uit de bodem de rand naar bovenlaat volledig afkoelen


 3. maak vanille pudding maar een beetje vaster dan gewoonlijk doe dit op de afgekoelde bodem strijk mooi glad.


 4. de krieken laten uitlekken en vocht opvangen ,schik je krieken op de afgekoelde taart. het krieken sap koken en een beetje sap mengen met grove soeplepel aardappelbloem en grove soepl.suiker alles 2min doorkoken (word gebruikt als gelei over de krieken . je kan eventueel je taart nog versieren met slagroom.smakelijk


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Heerlijke appeltaart

Heerlijke appeltaart

Heerlijke appeltaart

Appeltaart: het is een rasechte klassieker, maar Zin in meer brengt je het recept voor een heerlijke appeltaart voor het hele gezin.

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
asperge

asperge

Geschreven door nicole60 een lid van Zin in meer,28 mei 2015

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Veggie voor beginners

Veggie voor beginners

Veggie voor beginners

Donderdag veggie-dag? Geen idee hoe je lekkere vegetarische gerechtjes op tafel kunt zetten? Dat is helemaal niet zo moeilijk. Dankzij deze beginnerstips leer je heerlijke maaltijden boordenvol groenten op tafel toveren.

pompoentaart

pompoentaart

pompoentaart

pompoentaart

Geschreven door nitje een lid van Zin in meer,17 december 2013