Toast champignon

Toast champignon

Eenvoudig, snel en lekker voor groot én klein: dit toastje boordevol champignons combineert krokant met zacht en smaakt o-ver-heerlijk.


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 500 g champignons
  • boter
  • 2 sjalotjes, fijngesneden
  • peper en zout
  • een handvol fijngesneden bladpeterselie
  • brood om te toasten
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Snij de champignons in plakjes.


  2. Smelt een klont boter in een grote pan en laat de helft van de stukjes sjalot glazig bakken.


  3. Voeg de helft van de champignons toe en bak ze op een groot vuur mooi bruin. Let op: doe niet te veel champignons tegelijk in de pan, dan verliezen ze hun vocht.


  4. Breng de champignons goed op smaak met peper en zout.


  5. Schep de champignons uit de pan en bak opnieuw stukjes sjalot en de rest van de champignons.


  6. Beleg de stukken toast met champignon en bestrooi met de peterselie.


  7. TIP: voeg op het einde van de baktijd eventueel nog wat geperste knoflook toe. Je kunt ook room toevoegen aan de champignons.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer