Tonijnmousse

Tonijnmousse

Tonijnmousse


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 2 blikjes tonijn in olijfolie, uitgelekt
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 ui of sjalot, gepeld en in kwartjes
  • 4 eetlepels verse roomkaas
  • 3 koffielepels vers citroensap
  • 2 eetlepels peterselie
  • zout en versgemalen peper
  • 1 stokbrood
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Snij het stokbrood in dunne sneetjes, wrijf die in met olijfolie en rooster ze goudbruin in de oven.


  2. Doe alle ingrediënten voor de tonijnmousse in de blender en mix tot een zachte pasta.


  3. Schep de mousse in een kom, breng hem op smaak met peper en zout en zet minstens 1 uur in de koelkast.


  4. Tips: Het brood kan je tot 2 dagen van tevoren roosteren en in een blikken doos bewaren. De tonijnmousse kan je tot 8 dagen van tevoren klaarmaken.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer