tonijnsalade (ook voor niet-visliefhebbers)

tonijnsalade-ook-voor-niet-visliefhebbers

tonijnsalade (ook voor niet-visliefhebbers)


Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 1 ui
  • 1 blikje imperial tonijn (eigen nat)
  • koffielepel mayo
  • 1/4 tot 1/2 komkommer
  • curry- paprika en chilipoeder

Bereiding

  1. Snij de ui in kleine stukken en doe hetzelfde met de komkommer.


  2. Giet het water af van het blikje tonijn en spoel met water indien je niet van de zeesmaak houdt. Doe daarna de tonijn bij de ui en komkommersnippers. Meng het geheel.


  3. Voeg de mayo toe (eventueel ook ketchup) en kruid af met curry- paprika en chilipoeder. Klaar! Serveer met toast. Eet smakelijk!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Lunchbox lovers

Lunchbox lovers

Lunchbox lovers

Lunch na lunch je kids of jezelf verrassen is niet eenvoudig. Herinner je je eigen middagpauzes op school nog? Toen je het moest doen met saaie boterhammen en zoemend TL-licht? En als er dan eens een verrassing tussen die ‘bokes’ zat – komijnkaas en een kerstomaatje, wow! – was je dag goed. Zin in meer-experte Evelien is alleszins vastbesloten om haar dochtertje leukere lunchboxmomenten voor te schotelen.