Truffels Kerst

Truffels Kerst

Kersttruffels met zwarte chocolade en crêpes dentelle


Ingrediënten (voor 6 personen)

  • 200 g zwarte chocolade
  • 20 cl vloeibare volle room
  • 1 koffielepel pistachepasta
  • 60 g crêpes dentelle
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Laat de room met de pistachepasta koken. Breek de chocolade in stukken in een kom. Giet er de warme room over, laat de chocolade enkele minuten smelten en roer dan voorzichtig om met een spatel tot een homogeen mengsel. Leg vershoudfolie rechtstreeks op het mengel zodat het luchtdicht wordt afgesloten en laat opstijven in de koelkast.


  2. Verkruimel de crêpes dentelle. Neem met een klein lepeltje wat van het chocolademengsel en vorm truffels met de hand (gebruik keukenhandschoenen). Rol de truffels vervolgens door de verkruimelde koekjes.


  3. Leg de truffels één voor één op een dienbord en bewaar koel tot ze worden opgediend.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador