Truffels Kerst

Truffels Kerst

Kersttruffels met zwarte chocolade en crêpes dentelle


Ingrediënten (voor 6 personen)

  • 200 g zwarte chocolade
  • 20 cl vloeibare volle room
  • 1 koffielepel pistachepasta
  • 60 g crêpes dentelle
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Laat de room met de pistachepasta koken. Breek de chocolade in stukken in een kom. Giet er de warme room over, laat de chocolade enkele minuten smelten en roer dan voorzichtig om met een spatel tot een homogeen mengsel. Leg vershoudfolie rechtstreeks op het mengel zodat het luchtdicht wordt afgesloten en laat opstijven in de koelkast.


  2. Verkruimel de crêpes dentelle. Neem met een klein lepeltje wat van het chocolademengsel en vorm truffels met de hand (gebruik keukenhandschoenen). Rol de truffels vervolgens door de verkruimelde koekjes.


  3. Leg de truffels één voor één op een dienbord en bewaar koel tot ze worden opgediend.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer