Verfijnde appeltaart

Verfijnde appeltaart

Enkele Franse klassiekers die iedere amateur chef thuis kan maken.


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 400g rol kant-en-klaar bladerdeeg
  • 3 appels (Pink Lady of Granny Smith)
  • sap van 1 citroen
  • 80 g boter, gesmolten
  • 1 koffielepel kaneelpoeder
  • 30 g bruine suiker
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Rol het bladerdeeg uit en snij 4-6 aparte cirkels uit.


  2. Plaats de cirkels op een ingevette bakplaat zonder dat ze elkaar raken.


  3. Schil de appels en verwijder de klokhuizen, en snij in flinterdunne schijfjes, hoe dunner hoe beter. Schud de appelschijfjes in het citroensap zodat ze niet bruin worden.


  4. Arrangeer de appelschijfjes bovenop de bladerdeegcirkels in een bloemenpatroon, of overlappend vanuit het midden.


  5. Besprenkel de appels met de gesmolten boter. Meng de kaneel en suiker en strooi egaal over de appeltjes.


  6. Bak gedurende 12 minuten in een voorverwarmde oven op 200ºC. Open de oven niet terwijl de taartjes bakken.


  7. Wij hebben nog een heleboel andere gebakrecepten voor u.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Mébel

Mébel

gemeld

Ga ik ook eens maken. Ziet er lekker en simpel uit.

  • melden
hanisa

hanisa

gemeld

heerlijk om zelf te bakken en recepten uit te wisselen! ik kan er zo van genieten, het verrijkt mijn leven op een zoete manier en ook die van mijn gezinsleden!! wat heb ik al veel recepten gespaard!

  • melden
hanisa

hanisa

gemeld

heerlijk om zelf te bakken en recepten uit te wisselen! ik kan er zo van genieten, het verrijkt mijn leven op een zoete manier en ook die van mijn gezinsleden!! wat heb ik al veel recepten gespaard!

  • melden
hanisa

hanisa

gemeld

heerlijk om zelf te bakken en recepten uit te wisselen! ik kan er zo van genieten, het verrijkt mijn leven op een zoete manier en ook die van mijn gezinsleden!! wat heb ik al veel recepten gespaard!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer