verlorenbrood met vers fruit

verlorenbrood-met-vers-fruit

verlorenbrood met vers fruit


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • klontje boter, 250 ml 3 eetlepels suiker + exstra voor aan tafel, fruit naar keuze
  • 4 eieren,
  • melk,

Bereiding

  1. was het fruit en schil en snij het in stukjes. verdeel het over 4 borden


  2. zet alles klaar voor het verloren brood te bakken. een 1 diep bord doe je 4 losgeklopte eitjes in een tweede diep bord doe je de melk en 3 eetlepels suiker.. warm het bord met melk even op in de microgolf.


  3. een grote pan met een klein klontje boter laten smelten. langs het vuur zet je het bord met de losgeklopte eikes eerst en het verste de warme melk. als de boter gesmolten is dompel je een voor een alle beschuiten in de melk en daarna rijkelijk met ei inwikkelen en dan de pan in ... aan 2 kanten bruin bakken en garneren bij op de bordjes. en afwerken met een beetje suiker.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Gepocheerde eieren: tips en recepten

Gepocheerde eieren: tips en recepten

Gepocheerde eieren: tips en recepten

Ze smaken overheerlijk, zien er geweldig uit en zijn niet moeilijk te maken: gepocheerde eieren! Met onze tips en eenvoudige recepten heb je gegarandeerd succes.

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Gezonde lunch recepten en ideeën voor je lunchbox

Gezonde lunch recepten en ideeën voor je lunchbox

Gezonde-ideeen-voor-de-lunchbox

Hier zijn zes tips for gezonde lunchboxen waar je hele familie van zal genieten. Zorg dat je kinderen de voordelen van gezond eten ontdekken en laat hun wennen aan veel verschillende smaken.