pain-surprise

Verrassingsbrood én champagne

Snijd de hoed van het brood en 1 cm van de korst onderaan. Gebruik een mes met een lang en fijn lemmet om het kruim rondom los te snijden


Ingrediënten (voor 6 personen)

  • 1 casinobrood of pain de mie in de vorm van een kurk (bestel bij de bakker)
  • 250 g zalmrillettes (of tarama)
  • 5 dunne sneetjes gekookte hesp (of zalm)
  • 250 g verse kruidenkaas
  • 75 g boter
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Snijd de hoed van het brood en 1 cm van de korst onderaan. Gebruik een mes met een lang en fijn lemmet om het kruim rondom los te snijden. Laat ongeveer een centimeter korst over. Duw voorzichtig het kruim naar onder tot het er aan de onderkant van het brood uitkomt.


  2. Bewaar de uitgeholde korst en de hoed. Snijd het kruim eerst in sneetjes in de breedte en maak dan 6 driehoekjes in de hoogte.


  3. Beleg de helft van de bekomen driehoekjes met zalmrillettes, verse kruidenkaas of boter. Beleg de beboterde sneetjes met hesp. Bedek dan alle belegde driehoekje met de andere helft van de sneetjes.


  4. Stapel de kleine sandwiches zo op in de uitgeholde korst dat er opnieuw een volledig brood wordt gevormd. Leg de hoed er terug op en dien op bij het aperitief, met champagne versierd met frambozen.


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

lindje

lindje

gemeld

gebruik granen in je pannekoekbeslag zo bekom je volle en nog lekkerdere en gezonde pannekoeken

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador