Zelfgemaakte pasta

Zelfgemaakte pasta

Zet een beetje zon op je tafel met dit authentiek, Italiaanse pastagerecht.


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 400g bloem, type 00
  • 4 grote eieren
  • snufje zout
  • griesmeel om te bestuiven
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Zeef de bloem en het zout in een kom en maak een kuiltje in het midden.


  2. Breek de eieren in het kuiltje en begin de bloem naar binnen te vouwen, meng tot je deeg hebt.


  3. Kneed tot elastisch, bedek met lichtjes geolied folie en laat een half uur op kamertemperatuur rusten.


  4. Strooi wat bloem op je werkblad en rol het deeg uit tot de gewenste dikte.


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer