zomerse rijstsalade

Zomerse rijstsla met meloen, rijst en feta

Een sappige meloen smaakt heerlijk fris als tussendoortje, maar past net zo goed in een heuse maaltijd. Combineer met blokjes romige feta en rijst en het resultaat is 100% zomer in een potje!


Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 2 meloenen (cavaillon)
  • 2 kopjes rijst
  • 250 g feta
  • enkele muntblaadjes
  • peper en zout
  • olijfolie
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bereiding

  1. Halveer de meloenen en hol ze uit.


  2. Snij het vruchtvlees in blokjes en bewaar de uitgeholde meloenhelften voor de presentatie.


  3. Kook de rijst gaar en giet ze af.


  4. Snij de feta in blokjes.


  5. Meng de afgekoelde rijst met de stukjes meloen, feta, muntblaadjes, peper, zout en olijfolie.


  6. Schep het mengsel in de meloenhelften.


  7. TIP: maak een soortgelijk slaatje met watermeloen, feta, olijfolie, munt en zwarte olijven (zonder rijst).


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer