Zwanworstjespannetje

zwanworstjespannetje

Zwanworstjespannetje


Ingrediënten (voor 2 personen)

  • Zwanworsten, 1 blik
  • Kerstomaatjes, 500gr
  • Tagliatelle, hoeveelheid naar keuze

Bereiding

  1. Stap 1: Was de kerstomaatjes en halveer ze of doe ze in kwartjes. Snijd ook de zwanworsten in stukjes.


  2. Stap 2: Kook water en voeg de tagliatelle (of andere pasta) toe en kook zoals gebruikelijk, giet af.


  3. Stap 3: Verwarm wat boter (of olie, echt niet veel!) in een grote pan, voeg dan de stukjes Zwanworsten toe, laat even kort bakken en voeg de kerstomaatjes toe. De kerstomaatjes zullen afbreken en een sausje beginnen vormen, kruid goed met peper (geen zout! de Zwanworsten zijn al zout genoeg eens ze gebakken zijn) en Provençaalse kruiden. Serveer met de pasta, smakelijk!!


  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Wat?! Een culinair experte die afhaalpizza eet?

Wat?! Een culinair experte die afhaalpizza eet?

Wat?! Een culinair experte die afhaalpizza eet?

Dus jij dacht dat iemand als Zin in meer-experte Evelien nooit pizza bestelt of simpelweg boterhammen op tafel zet na een te lange werkdag? Of zo rond etenstijd wanhopig naar een koelkast vol restjes en een hoopje zielige groenten staart? En dat ze een blikje frisdrank of een zak chips verwerpelijk vindt? Dream on...