Echte Italiaanse Tiramisu voor mensen die geen amaretto of koffie lusten

Via een Italiaanse vriendin kreeg ik de tip om mijn ingrediënten van mijn tiramisu aan te passen aan mijn eigen smaak. Normaal lust ik dit niet en dus deed ik enkele experimentjes. Daarbij merkte ik dat tiramisu plots heerlijk voor me werd door simpelweg koffielikeur (Hasseltste Koffie) te gebruiken i.p.v. Amaretto of sterke koffie. Hierdoor kun je ook minder suiker in je gerecht doen en blijft dit heerlijk lekker. (Ik kreeg van koffie en amaretto fans veel complimentjes over mijn aangepaste recept!)

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

hildo

hildo

gemeld

ik maak steeds tiramisu met speculaas en dompel die even in de koffie, dus zonder alcohol. Zo lusten ze die het liefste hier thuis

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Kies je laars!

Kies je laars!

Kies-je-laars

Je wintergarderobe is niet àf zonder een paar laarzen. Met deze stappers scoor je gegarandeerd.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Maak een feest van alledaagse overwinningen

Maak een feest van alledaagse overwinningen

Maak een feest van alledaagse overwinningen

Naast de traditionele feestdagen, zoals kerst of verjaardagen, is het leuk om kleine overwinningen en prestaties binnen je gezin te vieren. Dit zijn een aantal gelegenheden die je kunt vieren en ideeën om thuis een leuke tijd te hebben.