Zo maak je gezonde zeebaars op de barbecue

DesktopImage
0
1_restjesavond-623715-1-size-detail

INGREDIENTEN (voor 4 personen)

1. 4 zeebaarsfilets

2. 4 laurierbladeren

3. Enkele takjes platte peterselie, versnipperd

4. 1 citroen, in schijfjes

5. Enkele roze peperkorrels

6. 250 g sperziebonen

7. 400 ml witte wijn

8. Grof zeezout

9. 20 g bieslook, versnipperd

10. 20 g lente-ui, versnipperd

2_sauna-101761-1-size-detail

Versnipper de kruiden en snij de citroen in schijfjes.

3_spelletjesavond-587763-1-size-detail

Snij de topjes van de bonen en stoom ze enkele minuten zodat ze ‘al dente'' zijn. Ze moeten nog knapperig zijn als ze klaar zijn.

4_plaatjes-309537-1-size-detail

5_dekentje-969065-1-size-detail

Neem vier stukken bakpapier en plaats één enkele filet in het midden van ieder stuk. Strooi de verse kruiden over de vis, leg er een schijfje citroen op en de boontjes. Giet nu 100 ml wijn over elke filet. Doe er nog enkele peperkorreltjes bij. Sluit de pakketjes en maak vast met een cocktailprikker. Leg ongeveer 8 minuten op de barbecue.

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

Word een Ambassadeur

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADOR CLUB

Je reactie toevoegen

Misschien iets voor jou:

Beheer Cookies